Even voorstellen

Mijn naam is Xander Huizing, 

woonachtig in de gemeente Haarlemmermeer samen met mijn vrouw en twee dochters. In mijn vrije tijd ga ik er graag met mijn gezin op uit. Verder beoefen ik diverse (vecht)sporten.  

 

Hedendaags ben ik werkzaam als Teammanager Handhaving&Toezicht in een grote gemeente en in deze hoedanigheid heb ik talloze selecties en aannames gedaan van BOA’s. 

 

In het verleden ben ik werkzaam geweest als beveiligingsbeambte. Tevens ben ik werkzaam geweest als opsporingsambtenaar in verschillende circulaire domeinen. Daardoor heb ik zelf mogen ervaren wat voor geestelijke en lichamelijke eisen deze geüniformeerde beroepen aan je kunnen stellen. 

 

Naast mijn werkzaamheden, heb ik mij de afgelopen jaren opgeleid tot (basis) Arbeid&Organisatie Psycholoog en AALO fitnessdocent en circuittrainer. Derhalve beschik ik over de beroepsmatige en professionele kwalificaties om assessments uit te mogen voeren. Tevens val ik onder toezicht van beroepscode van de NBTP (Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepast Psychologen),onder lidnummer TPL2018101141.